Je huid echt verjongen!

 

Microneedling (Collageen Inductie Therapie) is een behandelingsprocedure waarbij met een vibrerend rollertje de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.

Daarbij worden mesoserums van het Gene Rebirth System gebruikt om een vooraf bepaald doel te bereiken n.m.: rimpelvermindering, pigmentvlekvermindering, enz.

                       Vlak na een microneedlingbehandeling

  Voor de behandeling                                                         direct na de behandeling

Waarom zou ik een Micro-needle behandeling willen ondergaan?
Het doel van een Micro-Needle behandeling is om een structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen en om meer rendement uit uw product te krijgen dankzij de verbeterde productpenetratie die Micro-Needling bewerkstelligt. Het effect van Micro-Needling is dat er, op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kunnen worden:

Rimpelvervaging
Huidverstrakking
Vermindering of verwijdering van ouderdomsvlekken
Littekenverbetering
Striae vermindering
Vermindering / verwijdering van pigmentvlekken
Vermindering van couperose
Bestrijding van alopecia

        

 1 maand na de behandeling                                   1 maand na de 2e behandeling

Hoe vaak moet ik behandeld worden?
Micro-Needlen doet men in eerste instantie in kuurverband. Een gemiddelde kuur bestaat uit een 6-tal behandelingen met doorgaans 4 weken tussen behandelingen in. Daarna kan men onderhoudsbehandelingen ondergaan. De aangewezen frequentie van de onderhoudsbehandelingen hangt af van wat men verder aan huidverzorging doet. Ik adviseer u daarin graag, mijn advies is gebaseerd op uw lifestyle, uw onderhoudsniveau en uw huidkwaliteit.

Zijn de behandelingen pijnlijk?
Micro-Needlen geeft een apart gevoel op de huid wat het beste te omschrijven is als licht irritant.  De behandeling uitgevoerd met een roller met een naaldlengte van minimaal 0,5 mm lang, maar dat kan ook 1,0 mm of zelfs 1,5 mm naaldlengte zijn. Deze behandelingen zijn wel gevoelig tot licht pijnlijk. Het voorhoofd is over het algemeen de gevoeligste plek. Ook kunnen er puntbloedinkjes ontstaan. Dit is volkomen normaal. Het zijn slechts puntjes bloed die na het afvegen met een wattenschijfje verwijderd zijn en niet meer terugkomen.