Alle recepten zijn vrij van gluten, melkproducten afkomstig van dieren, goed voor de bloedsuikerspiegel,
goed voor het immuunsysteem en natuurlijk goed voor een mooie en gezonde huid!
Simpel en snelle zoete aardappelschotel ‘á la Ivanka’ VEGAN
Zoete aardappel
Verse spinazie
Linzen (b.v. kant en klaar van Hak in een zak)
Seaweed bacon
Beetje rijstzemelolie in de wokpan doen.
Zoete aardappel schillen en in stukjes of schijven snijden.
Met rozemarijn, peper en zout in de wok garen.
Spinazie kort meewokken.
Daarna de linzen en de 'I sea (Seaweed) bacon' kort mee verwarmen.
En klaar!
Venkel/Witlof kip in sinaasappelsaus
Biologische kippenboutjes
1 Venkel
1 Witlof
eetlepel Ghee
kopje sinaasappelsap
Braad de kippenboutjes met peper en zout rondom lichtbruin in de ghee.
Doe de gesneden venkel en witlof in de pan en wok de groente even aan.
Voeg de sinaasappelsap toe en een beetje peper en zout, laat de saus indikken.
Snelle chocolademousse
1 avodado
1 banaan
2 eetlepels pure cacaopoeder
met de staafmixer of blender tot een gladde mousse draaien en smullen maar!
Chocolademousse met verborgen groente
400 gr bloemkool
200ml kokosmelk
200ml water
3 dadels
4 el cacaopoeder
1 1/2 el kaneelpoederMinstens 1 1/2 uur voor het eten voorbereiden!
Bloemkool gaar koken met de kokosmelk en het water.
Pureren in de blender en de overige ingredienten toevoegen.
Af laten koelen in de koelkast.
Garneren met fruit, noten of chocoladeschaafsel.