LavieSage

Nutricosmetics

Het beste voor de huid van binnen uit. Alle producten zijn erop gericht om lichaam en de huid van binnen uit gezond te houden.
Ze helpen bij het tegengaan van het natuurlijke verouderingsproces.

Bij behandelingen die de huid stimuleren om te vernieuwen worden nutricosmetics gebruikt voor een mooier eindresultaat.

De producten zijn samengesteld met pure, zuivere en natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit, vrij van kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen waarvan de werking al jaren wereldwijd in de praktijk als door wetenschappelijk onderzoek is aangetoond. Ze worden geproduceerd conform de strengste geldende wet- en regelgeving en farmaceutische kwaliteits-, garantie- en controle- en certificeringsnormen*, waardoor veiligheid bij gebruik gewaarborg is.                   

ANTI-AGING
Anti-aging formules die door hun synergetische werking zorgen voor een mooie, stevige, gezonde, vitale en goed beschermde huid.

SKIN HEALTH
Skin Health producten met essentiële nutriënten voor het herstellen en gezond houden van de huid bij huidproblemen en huidaandoeningen.

VITALITY
Vitality producten die bijdragen aan het goed functioneren van de stofwisseling, het immuunsysteem en het metabolisme, het lichaam (extra) energie leveren en helpen om gewrichten soepel te houden.

Website: www.laviesage.nl 
Als je uitsluitend het beste wil, dan kies je voor LAVIESAGE nutricosmetics.

*HACCP, FOOD SAFETY KEURMERK FSS22000 EN SKAL BIOCONTROLE