NuFACE Trinity PRO

Wat is deze NuFACE® Trinity PRO behandeling?

Microstroom is in staat om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de ATP-productie stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine. Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.Waarvoor is deze 

NuFACE® Trinity PRO behandeling geschikt?

Huidverslapping
Wenkbrauwlift
Versteviging kaaklijn

Wat houdt de behandeling in?

U neemt plaats in de behandelstoel en de schoonheidsspecialist reinigt de huid en geeft u een milde exfoliatie met onze Peel Neutralizer & Exctraction Prep om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna volgt de NuFace gel primer.

Er zijn 3 behandelingen:

Powerhouse Anti-Aging Facial
SkinFit Facial
Wonder Brow Treatment

De NuFACE Trinity PRO zal geplaatst worden op uw huid en u voelt een licht prikkelende sensatie. De lift zal zoals onderstaand uitgevoerd worden. Aansluitend volgt er dan nog een verstevigend masker, serum en dag of nachtcrème.

De NuFACE kan ook voor thuis aangeschaft worden om het resultaat van de behandeling te verbeteren en vast te houden.
De NuFACE Trinity PRO is verkrijgbaar voor € 369,- incl. Facial trainer opzetstuk, gebruikersinstructies en primer.
Het LED licht voor rimpelvermindering en ELE attachment voor ogen, wenkbrauwen lifting en lipcontour verbetering zijn los verkrijgbaar.

De NuFACE mini is verkrijgbaar voor € 219,- incl. gebruikersinstructies en primer. Het is je absolute Best Friend Forever!!!