Dermalux Flex MD heeft meerdere prijzen gewonnen en is medisch CE gecertificeerd. Flex MD maakt gebruik van klinisch bewezen golflengten die de huid stimuleren en activeren, zonder pijn of hersteltijd.

Hoe werkt het?

Onze huid heeft het vermogen lichtenergie te absorberen en te gebruiken voor het stimuleren en regelen van essentiële celprocessen. 
Met LED-fototherapie gebruiken we de meest doeltreffende golflengten van het zichtbare en near-infrared deel van het lichtspectrum. 
Hiervan is bewezen dat deze huidverbeterende voordelen bieden. 
Huidcellen die van energie worden voorzien functioneren beter en zullen sneller vernieuwen, waardoor regeneratie en herstel worden versneld.

Wat zijn de voordelen?

Dermalux gebruikt unieke combinaties van klinisch bewezen blauwe, rode en near-infrared golflengten om de collageenproductie te stimuleren, de hydratatie te verhogen, roodheid en irritatie te kalmeren en oneffenheden veroorzakende bacteriën uit te schakelen. 

Omdat het licht een aaneenschakeling van huidverbeterende processen opwekt, blijven de voordelen doorwerken, zelfs nadat de behandeling is beëindigd.

Laat je huid stralen!

Dermalux LED werkt met 3 golflengten in de diepste lagen van de huid om de cellen nieuwe energie te geven.

Huidcellen die energiek zijn functioneren beter en kunnen tot 200% beter regenereren!

Wat houdt de behandeling in?

Dermalux is een ontspannende, pijnvrije ervaring met bewezen stemmingsverbeterende effecten. Geniet van wat luxetijd voor uzelf terwijl uw huid het stiulerende licht absorbeert om celregeneratie op gang te brengen, irritatie te kalmeren en de glans te herstellen. 

Een losse behandeling duurt 30 minuten en er is geen hersteltijd.
DermaluxLED kan als aanvulling op elke behandeling worden gegeven, 20 minuten zijn dan al voldoende om het effect van de behandeling aanzienlijk te vergroten.

Na de behandeling loopt u heerijk ontspannen en stralend de deur uit!

Kies je Dermalux behandeling

Het is een essentieel onderdeel van elk huidverzorgingsprogramma.
Dermalux zorgt voor optimale en snelle resultaten en vormt de basis voor een mooie huid.

Activeren

Voor een optimale celactivering wordt een intensieve kuur van 12 behandelingen kort na elkaar aanbevolen, gevolgd door onderhouds behandelingen.

Losse behandeling: € 37,50
Kuur 6+1 € 225,-
Kuur 10+2 € 375,-

Stimuleren

Individuele behandelingen geven de huid energie om direct een doffe teint te revitaliseren, de teint te herstellen of irritatie te kalmeren. 
Een perfecte boost voor een speciale gebeurtenis of als onderdeel van een doorlopend onderhoudsprogramma.

DermaluxLED + DermaBoost collageen
gezichtsbehandeling incl. massage en dieptereiniging € 98,25

Combineren

Upgrade uw favoriete gezichtsbehandelingen met Dermalux voor superieure en langdurige resultaten of om een gevoelige huid te kalmeren.

U krijgt advies van ons over de beste combinatie voor uw huid.

Losse aanvulling op elke behandeling 
€ 20,-