Over Ivanka

Al sinds 2000 ben ik werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Huidverjonging is daarbij mijn passie.
Na eerst wat ervaring op te hebben gedaan bij andere salons ben ik in 2001 gestart met mijn eigen bedrijf. In 2006 heb ik de voortgezette opleiding met succes afgerond met als specialisaties: Acné behandelen, bindweefselmassage, Oosterse Shiatsu massage en manuele lymfdrainage. In 2016 heb ik daar de erkende specialisatie electrisch ontharen aan toe mogen voegen.

Door deel te nemen aan cursussen, nascholingen en het bezoeken van professionele beautybeurzen blijf ik steeds op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op anti-aging gebied.
Door ervaring heb ik geleerd dat je de huid echt kan verbeteren als je deze niet alleen van buiten maar ook van binnenuit aanpakt.

Er wordt gekeken naar de hele mens, en niet alleen naar een stukje ervan. 
Met zo'n totaalaanpak wordt dan ook niet alleen de huid, maar het hele lichaam mooier, gezonder, stralender en vitaler.
Hier haal ik veel voldoening uit en een gelukkige klant is mijn beloning. Met mijn behandelingen en hoogwaardige natuurlijke producten sta ik garant voor een professionele behandeling van je huid, waarbij je ontspannen naar huis gaat. 

Voor vragen kunt je altijd bij mij terecht. Graag tot ziens... Liefs van Ivanka Lahaye

Deelgenomen aan "De Beauty Award categorie 'Schoonheidsspecialist van het Jaar' 2016" Helaas ben ik niet genomineerd. Echter de wedstrijd zelf is net zo leuk als het winnen. De puntjes worden binnen de salon weer eens goed op de 'i' gezet!